За Dreams club of Aida

Dreams club of Aida е моето специално място, в което съм щастлива и спокойна. Идеята за блога дойде съвсем случайно и с течение на обстоятелствата, но в крайна сметка се оказа нещото, което винаги съм искала да правя- да споделям, да пиша, да критикувам(когато е необходимо).

След като станах майка животът ми се промени доста и за да свикна с новата си житейска роля, беше необходимо да се нагодя към ситуацията. Започнах да търся нови неща около мен, нови възможности да се развивам, да намеря нещото, с което ще се занимавам, паралено с майчинството. Истината е, че това да съм майка и да го осъзная, беше далеч по-лесно, отколкото да намеря своята мечтана работа. Въпреки че масово мнението в България е, че една жена роди ли, вече и е минало времето за развитие и нови хоризонти. А за мен се оказа най-мотивиращото и вдъхновяващо време именно раждането на моята Вики. За 2-3 дни се реших , учех и кандидатствах и вече съм студентка. Отделно с мои приятели отворихме малка дигитална агенция и изработвахме уебсайтове, а аз се грижех за намирането на клиентите и поддържането на социалните профили на същите. С течение на времето не успяхме да напаснем целите си и динамиката на всеки и се разделихме.

През това време ми се случиха и много тъжни и силни моменти в моят живот, една непреодолима загуба, която ме тласна в една друга посока. Известно време не можех да се отърся да мисля и правя каквото и да е. И започнах да намирам утеха в книгите и четенето. Така се стигна и до необходимостта ми да споделям мнението си и да пиша. Паралелно, съвсем спонтанно от приятелско предложение, започнах да поддържам социалните профили на няколко човека. Поръчаха ми и сайт. След това брошури, визитни картички, лога. Днес вече ми се доверяват и доста сериозни брандове, за което съм безкрайно щастлива. Така започнах и моят блог преди малко повече от 1 г. С него искам да покажа, че когато една жена стане майка, животът за нея не свършва, не е ограничен, не е скучен и еднотипен. Ежедневно благодаря на съдбата, че имам детето си , с което преоткривам света и научавам изключително много неща. И всички тези неща ми се случват, без да имаме помощ с татко й .

Ето това е кратката история на моят блог и работата ми на freelance. Безкрайно съм щастлива и благодарна за всички хора, които следят постовете ми и ми “позволяват” да сбъдвам мечтите си- да имам свободата на действие и в същото време, истински ценно нещо за мен.

Ще се радвам да ми споделяте вашите коментари и мисли, по която и да е тема в блогът.

Бъдете винаги усмихнати и щастливи,