Lifestyle,  Без категория

Нашето арт лято

Знаете за любовта ми към книгите. Изобщо -към четенето.  Ето защо бях безумно щастлива, когато открих ЛИСА. Виждали сте за нейните творения в друг моя блог пост – виж тук.

За една година успях да си закупя доста неща, както и да направя най-страхотните подаръци за близки.  Привлече ме това, че е българска хендмейд марка и че ЛИСА е супер коректна към нейните почитатели. Освен,че нещата й пристигат в сладурски опаковки и удобни за подарък, но и са супер качествени. А всичките ми неща от нея ги споделям с моята вълшебна Вики 🙂 Понякога дори спорим коя какво да носи или ползва. Много често моите приятели ме питат за интерсни идеи за подаръци или пък като ни видят с някой от шаловете ни -веднага искат да им споделя от къде са. Много харесвам идеята да подкрепям български творци и уча Вики да цени максимално повече родното, въпреки космополитното ми виждане за света.

Любовта ни към ЛИСА започна със страхотния ефирен и ефектен шал с принт на “Малкия принц” и любими цитата. Имаме от серията и плътният шал с Алиса, както и няколко такива за подаръци, имаме със симпатични лисички и полар, чантичка за Вики, която е изцяло по наша молба и поръчка. Последните ни находки са две хавлиени кърпи- подходящи за плаж или за баня, заради страхотната и абсорбираща материя. Принтовете дори няма да ги коментирам- те са си запазена марка за ЛИСА.

Постът ми, може да бъдете напълно сигурни, не е  с рекламна цел, а е провокиран от въпросите на мои близки и приятели. Случвало ми с е еда ме спре непозната дама на улицата, за да ме попита от къде е шалът ми. А и е подкрепен от личните ми убеждения да науча Вики да залага на качествени неща, неща сътворени с любов, да влага един ден парите си в стойностни неща и д аизбяга от масовата българска истерия по “табелките” и марковите фалшиви дрехи и чанти, но пък скъпи. Дори имам призив, да пазарувате от малки семпли магазинчета или от т.нар. масова мода- Zara, H&M, LC Wakiki , дори от неща втора употреба, но да са оригинални. Наистина ми е жалко и тъжно като виждам целият този кич по улиците, но се надявам  все повече, поне близките ми и обкръжението ми да се замислят над тези неща и да носят хубави  дрехи.

А как да намерите нещата на ЛИСА, последвайте този линк към фейсбук страницата. За съжаление нямат сайт, но пък може би така е по-добре, защото залагат на директният близък контакт с клиентите си. Сигурна съм, че доста хора ще се влюбят в нейните приказни творения, както съм аз.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *