Lifestyle,  Без категория

Червената кутия на Pick’n’Dazzle

Първата ми кутия. Имаше и подаръчета, както и кратко послание и комплимент шоколадчета.

Въпреки че, често срещам да наричат кутията на Pick’n’dazzle – mystery box, всъщност това не е така. Това е една subscription box, която има функцията на експерт и доставя висококачествени продукти, така популярни по света и все още скептично приемани у нас.

Попаднах на Pick’n’Dazzle кутията от едно видео на Антоанет Попова и веднага разгледах сайта им и профилите в социалните мрежи. Когато отворите сайтът, веднага се забелязва лесната навигация и достъпност до информация. Виждаме и трите основни варианта на кутията- Sleek Picks(икономични), Dazzling (изискани), Premium Picks(луксозни) , като са упоменати и всички варианти за абонамент- 1 месец, 3месеца, 6 месеца. Аз съм ползвала и трите вида кутии, за различните периода. Има опция да поръчате и кутия з аподарък, както и отделни ексклузивни оферти.

Още тук искам да отбележа нещо, което доста често срещам като мнение- защо първите кутии са с по-скъпа цена от упоменатата? Логично е, когато се прави подобна абонаментна услуга да има условия, които да предпазват както купувача, така и продавача. След като се предлагат качествени продукти и то на цени с 50% намаление от магазинната мрежа, няма как още в първата кутия да ви изпратят всички подаръци и отстъпки и то на фиксирана сума, защото още в следващата кутия вие може да се откажете и по този начин да се изгуби линията за намаление. Така че, това е напълно нормално, още повече е подробно описано в сайта и дори може да видите, че последната кутия е винаги на символична цена. Така на мен, последната ми кутия от Премиум пакета за 6 месеца струваше 40лв, а третата беше за 79лв, но продуктите вътре си бяха за 165+лв. Обърнете внимание, че имате възможност да пазарувате и с кредитна/дебитна карта или paypal, с което може да получите още 20-30% отстъпка.

И нека да започнем с интересната част:) След като отворите сайта и изберете вашият план, си правите личен профил. Въвеждате данните за вас и стигате до стъпката за ваш личен бюти профил. Там имате подробен въпросник, под формата на тест, с който експертите от Pick’n’Dazzle могат да разберат вашият тип кожа, вкус към цветовете и предпочитани продукти. Така вие ще получавате само продукти, които биха ви влязли в употреба. След това преминавате към опцията дали да получите продукти избрани за вас от експертите на база вашият профил, който сте попълнили или сами да изберете какво да има в кутията. Аз съм ползвала и двата варианта, като винаги съм била доволна от избора.

След като сте следвали горните стъпки, имате достъп до всички продукти и може да виждате освен цените, тези с намаление, оценка и ревюта от други потребители. Ако вие “пълните” кутията ще ви се появи и статус бар отдолу, с който да следите колко продукта да добавяте, както и допълнителните такива, които имате възможност да добавите на преференциални цени. Добавяла съм доста често или просто съм маркирала, какви продукти да получа в следващата кутия. Имайте предвид, че датата, на която пуснете поръчката, ще е и датата, на която всеки месец ще получавате кутията. Първата кутия може да я получите и от 1 до няколко дни. Продуктите като брой във всяка кутия са поне 4-5 бр, пълноразмерни. Във всяка кутия има и няколко мострички, които не се броят за част от продуктите. с тях супер лесно може да изберете какво да има в следващата кутия:)

съдържанието на първата ми кутия, която беше от пакет Dazzling.

Стигаме и до частта с марките, които се предлагат в кутията на Pick’n’Dazzle. Някои от марките са ми познати, като : Rimmel, Glov, Cocosolis, Sally Hensen, но повечето са непознати за нашият пазар. Обобщено мога да ви кажа,че след като проучих и прегледах доста сайтове и мнения , това са селектирани качествени марки, някои по-скъпи, други достъпни, произведени в различни държави като Финландия, Испания, Дания, Италия и др. Запознах се и с марки, които определено се превърнаха в мои любимци и със сигурност ще купувам и при пътувания в други държави където ги има. Kueshi e една от тях. Имам вече доста продукта от тях и съм впечатлена. Други такива са  Naobay и Bottega di LungaVita .С Pick’n’Dazzle  тествах и Cocosolis, въпреки че ги има и на българският пазар.

С поръчването на първата си кутия от Pick’n’Dazzle , спрях да поръчвам други кутии на подобен принцип, защото вече получавах качествени продукти, на супер цени, един път в месеца и без да обикалям да търся нещо ново, продукти непознати на нашият пазар, в красива и изискана опаковка. В момента не пазарувам дори и от масовите магазини козметика, защото си имам всичко необходимо за моята грижа. Абсолютно цялата ми бяла козметика и част от гримовете ми са от Pick’n’Dazzle, с изключение на любимият ми Youthifull (може да прочетете статията ми за него тук).

*Постът ми не е спонсориран и мнението ми е изцяло лично мое, продиктувано от многобройните въпроси, които ми задавате. Както и е своеобразен отговор на въпросът: Защо пазарувам от Pick’n’Dazzle? Надявам се статията ми да ви е полезна и ако имате въпроси, не се колебайте да пишете на техният екип в сайта- винаги са отзивчиви.

Може да се възползвате и от моят личен линк тук , като го последвате него и така си направите профил. Ще получите допълнителна възможност за продукти и подаръци, като може да следите натрупването в личният си профил след това.

В сайтът им ще намерите и блог с изчерпателни и интересни статии, съвети и мнения.

www.pickndazzle.com

One Comment

  • Pick N Dazzle

    Здравейте, благодарим че сте клиент на Pick N Dazzle и оценявате качеството на продуктите и функциите на платформата, с която искаме да създадем един различен и лесен (също икономичен) начин на пазаруване за клиенти, които наистина се грижат за себе си и се интерсуват от нови марки.

    Благодарим и че споделихте Вашия опит в тази статия, която е информативна и обективна. Раздваме се, че се запознахме “дистанционно” с Вас.

    Поздрави на Вики. Вие сте една прекрасна майка!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *